RSS

wa nak merapu jap..=D

ok,im going to talk crap 2 nite... ppr projek dh siap so x de keje lak nk bt...yippie,lompat2!!!!! sbb br mkn ns kerabu kot,thats y nk merapu..=D

boring kot,ptg td pas blk babysit kat lab klj mas,trus blk tido,babysit 2 jg lab la coz part tyme sbg asstnt lab ni kna redha je mn sprvsor antr kite..hehehehe.. tp syok gak babysit kat sne coz x byk kije sgt.lab lelaki katekan,diorg juz dtg on9 jek...hehehe..so,aq pun berfacebooking je la

tgh syok2 view page ex-bf aq tetiba dtg bdk chinese nk print esemen..alahai,malunye..msti dia nmpak aq ngh view page bdk 2..kui3...nk cver malu,aq cpt2 ttp fb 2..then sengih2 pandang dia...walaweyhh!!!slumber 2... tp yg aku pelik dia bleh lak ckp chinese ngn aq...melopong-lopong jap aq...hahahaha....then,aq tye dia kali ke2.."nak ape?"....br lah dia reply dlm malay,..'oh,sori,i tot u chinese...hahahahha'.... dudulll,,..my skin not fair la,.. klu dia pkr aku ni eva mendez logik la jgak..kah3....maybe dia nmpak aq free hair n berambut perang kot plus dressup agak singkat.. so,dia pkr aq kaum dia..

makcik taukey cfe pun slalu konpius bl aku nk byr harge mkn,.. 'ey,macik,..speak malay pliz'huahuahua.... tgk skin la weyh, im not fair lah... tp mybe sbb aq ske style korea n jepun,sbb 2 mereka2 ni terpedaya kot..hambik!!!! nk sgt jd jepun..kesan drpd gn name jepun kat fb r 2...agagagagagaga~~~

alahai,,lapa la plak mlm2 ni...nasi lemak pun x de..=(
selongkar2 jmpe kuih rye ..tah2 elok lg tah tidak,,ah,tibai je la..hahahahahaha

k la,,nk edit cket ppr projek..daaaa~~~

kang merapu lak kt esemen ni..owh.tidak!!!!!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 cupcakes:

Post a Comment